Bestel hier het unieke leermateriaal van Zweeds Leren van J. Beelen!


Please type the letters and numbers shown in the image.
 Captcha CodeClick the image to see another captcha.
 


Zweeds Spreken en Verstaan
2019 (3e druk) | € 20,00 | verzending: per mail in PDF-formaat 

De uitgave 'Zweeds Spreken en Verstaan' omvat verscheidene spreek- en luisteroefeningen, zowel op beginners- als gevorderdenniveau. De oefeningen lenen zich uitstekend voor de verbetering van spreek- en luistervaardigheid in het Zweeds. Uitwerkingen per oefening en een overzicht van afwijkende uitspraakregels maken deze bundel compleet.

Klik op de link hieronder voor een impressie van de uitgave.


Zweeds Spreken en Verstaan


Handige lessen Zweeds
2019 (4e druk) | € 15,00 | verzending: per mail in PDF-formaat 

De bundel 'Handige lessen Zweeds' omvat 50 basisgrammaticalessen Zweeds, die zich lenen voor het stapsgewijs eigenmaken van de Zweedse grammatica, inclusief nuttige oefeningen plus antwoorden. De bundel is een compleet grammaticaal naslagwerk, mede dankzij de overzichtelijke inhoudsopgave.

Klik op de link hieronder voor een impressie van de bundel.


Handige lessen Zweeds

  


Inleidingsstencil "Svenska för nybörjare"
2016 (5e druk) | € 10,00 | verzending: per mail in PDF-formaat

Leer jezelf de basis van de Zweedse taal met behulp van het inleidingsstencil 'Svenska för nybörjare', oftewel Zweeds voor beginners. Dit stencil bevat de eerste handvatten die nodig zijn om de taal te leren.

Het stencil bestaat uit 35 pagina's, verdeeld over drie onderdelen. Eerst volgt een hoofdstuk met een inleidingstekst en drie teksten met vragen die gaan over vakantie in Zweden. Per tekst wordt belangrijke grammatica besproken en geoefend. Vervolgens volgt een hoofdstuk met (uitgebreide) grammaticaregels over het werkwoord, het zelfstandig naamwoord, de vragende vorm en de voornaamwoorden. Tot slot volgt een hoofdstuk met antwoorden op alle oefeningen uit het eerste hoofdstuk.

Klik op de link hieronder voor een impressie van het inleidingsstencil.


Inleidingsstencil Zweeds